Címke: nyári tábor

További címkék:

A gyerekeink egyelőre a tavaszi szünidőt várják, de mi szülők azon gondolkodunk, hogyan tudnánk csemetéinkkel tartalmasan, jókedvűen eltöltetni a hosszú nyári vakáció egy részét, amíg mi dolgozunk. A családi nyaralás eljöveteléig kettő nagyszerű tábort ajánlunk a figyelmükbe.

A gyerekeink egyelőre a tavaszi szünidőt várják, de mi szülők azon gondolkodunk, hogyan tudnánk csemetéinkkel tartalmasan, jókedvűen eltöltetni a hosszú nyári vakáció egy részét, amíg mi dolgozunk. A családi nyaralás eljöveteléig három nagyszerű tábort ajánlunk a figyelmükbe.

A Göcseji Múzeum kertje két hétig táborozókkal volt tele.

A kívülről szemlélődő hol padokat és asztalokat cipelő, követ pattintó és csiszoló, hol lovagi páncélba öltöző, vagy csak kergetőző gyerekeket láthatott.

Javában tart a régésztábor a Göcseji Múzeumban. Ma Vasvárról, a Helytörténeti Múzeumból érkeztek vendégeink, Fodor Dávid és Kertész Réka. Vezetésükkel igazi interaktív középkori életmód bemutatón vehettek részt a gyerekek, megismerhették a korabeli ruházatot és a fegyvertípusokat. XV.

A héten elkezdődött a régésztábor a Göcseji Múzeumban. Kollégáink érdekesebbnél érdekesebb programokat állítottak össze a felső tagozatos diákok részére. Játékos formában sorra veszik a történelmi korokat, s a hét folyamán vendégeket is üdvözölhetnek köreikben.