Sikeres volt a jótékonysági aukció | Göcseji Múzeum

Sikeres volt a jótékonysági aukció

Bár az eredeti elképzeléseket, amelyek licitálós árverésről szóltak, átírta a valóság a Göcseji Múzeumban rendezett jótékonysági aukción, azért a kikiáltási áron elkelt tárgyak eladásából befolyt bevétel is segíti a Czobor-hagyaték megvásárlását: köszönjük minden felajánlónak és vásárlónak!

Nem tudtuk igazán, milyen fogadtatásra számíthatunk a jótékonysági árverés megszervezésekor: benne volt a pakliban a mérsékelt érdeklődés és az ajtódöngetős tömeg érkezésének lehetősége is. Persze, kicsit (egy egészen picit) csalódottak is vagyunk, hogy nem az utóbbi verzió valósult meg, és nem lett kalapácsos-licitálós-leütéses IGAZI árverés, de minden résztvevőnek köszönjük, hogy jelenlétével, vásárlásával megtisztelt bennünket, és a szándékunkat, amely a Czobor-hagyaték megvásárlására irányul. Az aukció ötletéért Takács Balázsnak, a zalaegerszegi Charity Shop vezetőjének tartozunk hálával; hogy első szóra mellénk állt, és elsőként festményt ajánlott az árverésre, Buday Mihálynak, a Buday Art Galéria vezetőjének tartozunk köszönettel; s aztán mindenkinek, aki sorban megtette a magáét: képet ajánlott Budaházi Tibor, Nagy Kálmán, Tóth Norbert, Kiss Ágnes Katinka, Frimmel Gyula és Monok Balázs; köszönjük!

Köszönjük minden kedves résztvevőnknek, hogy eljött és vásárolt; köszönjük, hogy a gyűjtés összege újabb, 129591 forinttal gyarapodhatott!

2015.
május
14.

Címkék