Adatvédelmi nyilatkozat

2016. május 17.

A Göcseji Múzeum tiszteletben tartja a hírlevélre regisztrálók személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogát. Elkötelezett a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtésében.

Adatvédelmi szabályzata a gocsejimuzeum.hu oldalon elérhető a legutolsó módosítás dátumával megjelölve. (Az adatvédelmi szabályzat utolsó módosítása: 2016. február 25.)

A Göcseji Múzeum az alábbi, a hírlevélre regisztráló által megadott személyes adatokat kéri: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az intézmény a statisztikai adatok gyűjtésére és elemzésére a hírlevélküldő funkció során külső szolgáltatót vesz igénybe – az adatok kezelésére az ő adatkezelési irányelveik érvényesek: http://mailchimp.com/legal/privacy/

A Göcseji Múzeum az általa kezelt adatokat harmadik félnek át nem adja, ez nem vonatkozik az oldal bármilyen működéséhez szükséges harmadik felekre, törvényi kötelezettségre, vagy olyan statisztikai adatokra melyekkel a látogató személyesen nem beazonosítható. A hírlevél-szolgáltatásra való feliratkozáskor a szándékot meg kell erősíteni az automatikusan küldött email segítségével. Ezzel a Felhasználó elfogadja, hogy számára hírlevelet küldjünk, amelyről azonban bármikor leiratkozhat az abban található link segítségével.

A Göcseji Múzeum oldalán található szöveges és képi tartalmak az Intézmény szellemi tulajdonát képezik, azt felhasználni csak forrásmegjelöléssel, az Intézményre való hivatkozással lehet.

A Göcseji Múzeum a felhasználói élmény javítására sütiket használ. Az a felhasználó, aki nem ért ezzel egyet, a böngészője beállításaiban kikapcsolhatja ezeket. Ebben az esetben nem tudjuk garantálni az oldalunk teljes funkciójú működését.

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy a jelen nyilatkozatban foglaltakon túlmenően további kérdése lenne, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a muzeum@zmmi.hu címen.