Múzeumok éjszakája 2023 Zalaegerszegen | Göcseji Múzeum
Múzeumok éjszakája 2023

Múzeumok éjszakája 2023 Zalaegerszegen

Rendezvény dátum:
2023. június 24., 18:00 - 2023. június 25., 01:00

Trendben vagyunk. Ez a mottója az idei kulturális programkavalkádnak, a Múzeumok éjszakája rendezvényenek, amit június 24-én szombaton este rendeznek meg országszerte. A Göcseji Múzeum is bekapcsolódik a várva várt nyári rendezvénybe, és már most nagyon készülünk, hogy a közönséggel együtt tölthessük az év legrövidebb éjszakáját.

Ezen az estén tovább emelkedik az élményfaktor, mert olyan műsortervvel állunk elő, amin kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoznak. Különleges tárlatvezetések, koncertek, hangulatos múzeumkerti programok, szakmai és szórakoztató előadások, workshopok, tematikus séták, gyerekeknek szóló előadások és kincskereső játékok hozzák közelebb a közönséget a művészetek és a tudományok világához.
A belépéshez karszalagot kell igényelni, amit a Göcseji Múzeum jegypénztáránál lehet majd megváltani, és ezzel a belépővel más helyszínekre is el lehet jutni. Partnerünk lesz még a Göcseji Falumúzeum, a Mindszentyneum, a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, a Zalaegerszegi Törvényszék, a Magyar Olaj- és Gázipari Múzeum és a Zalaegerszegi Tourinform Iroda.

Jegyezzék fel a naptárba a dátumot: a program június 24-én 18.00 órakor kezdődik! Részletes műsorismertető hamarosan…