Az emlékmúzeum nyitvatartása | Göcseji Múzeum

Az emlékmúzeum nyitvatartása

A zalaegerszegi Kommunizmus Áldozatainak Emlékhelye a Mártírok útja 5. szám alatt a kommunizmus borzalmaira, a meghurcoltakra és az áldozatokra emlékezteti a látogatót. A múzeum 2020. október 22-én csak előzetesen regisztrált vendégeink részére látogatható. Október 23-án a tárlat 10.00-16.00 óra között félóránként látogatható, a regisztráció ez esetben is ajánlott. A vírushelyzetre való tekintettel egyszerre max. 7 fő tartózkodhat a kiállítótérben, kérjük közönségünk megértését.

Belépésre október 22-én csak előzetes időpontfoglalás után van lehetőség. Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: kozonsegkapcsolat@gocsejimuzeum.hu. Október 23-án, a nemzeti ünnepnapon a kiállítás habár nyitva van, de a regisztráció az esetleges torlódások elkerülése végett ajánlott. A jelentkezéseket október 21-ig várjuk.

A belépés ingyenes.

A pandémiás helyzetre való tekintettel tárlatvezetést nem tudunk biztosítani, de a vizuális anyagok és a digitális tartalmak érthetővé és átérezhetővé teszik a kiállítás mondanivalóját. Bízunk benne, hogy a világjárványt magunk mögött hagyva, mihamarabb találkozhatunk a közönségünkkel a korábban megszokott módon.

2020.
október
16.