"Családbarát Munkahely" címet kapott a Zalaegerszegi Múzeumok Igazgatósága | Göcseji Múzeum
Családbarát munkahely cím átadása. A képen balról jobbra: Csengei Ágota tagintézményvzető, Havasi Bálint főigazgató, Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár.

"Családbarát Munkahely" címet kapott a Zalaegerszegi Múzeumok Igazgatósága

A Zalaegerszegi Múzeumok Igazgatósága -Göcseji Múzeum 2023-ban is sikeresen pályázott a Családbarát Munkahely címre.

2023.10.27-én Budapesten a Várkert Bazárban ünnepélyes keretek között Hornung Ágnes a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára adta át a Családokért díjat valamint a Családbarát Munkahely elismerést. 

A Családbarát Munkahely kezdeményezés célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását. 

A pályázat útján elnyerhető díjra az idei évben a jelentkezők száma a tavalyi és tavalyelőtti évekhez képest megduplázódott: 360 pályázat érkezett, amiből 71 pályázó nyerte el a Családbarát Munkahely címet.  

Zalaegerszegről a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár valamint a Zalaegerszegi Múzeumok Igazgatósága nyerte el a rangos munkáltatói megbecsülést. 

2023.
október
28.
Családbarát munkahely 2023 díjban részesültek csoportképe.
Családbarát Munkahely cím zalaegerszegi birtokosai 2023-ban.