Adatvédelmi nyilatkozat | Göcseji Múzeum

Adatvédelmi nyilatkozat

2018. május 24.

A Göcseji Múzeum tiszteletben tartja a hírlevélre regisztrálók személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogát és elkötelezett a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtésében.

Adatvédelmi szabályzata a gocsejimuzeum.hu oldalon elérhető a legutolsó módosítás dátumával megjelölve. (Az adatvédelmi szabályzat utolsó módosítása: 2018. május 24.)

A Göcseji Múzeum az alábbi, a hírlevélre regisztráló által megadott személyes adatokat kéri: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az intézmény a statisztikai adatok gyűjtésére és elemzésére a hírlevélküldő funkció során külső szolgáltatót vesz igénybe, a szolgáltató adatkezelési irányelvei az alábbi linken érhető el: http://mailchimp.com/legal/privacy/

A Göcseji Múzeum az általa kezelt adatokat harmadik félnek át nem adja, ez a szabály nem vonatkozik az oldal bármilyen működéséhez szükséges harmadik félre, törvényi kötelezettségre, vagy olyan statisztikai adatokra, melyekkel a látogató személyesen nem beazonosítható.

A hírlevél-szolgáltatásra való feliratkozáskor a szándékot meg kell erősíteni az automatikusan küldött email segítségével. Ezzel a Felhasználó elfogadja, hogy számára hírlevelet küldjünk, amelyről azonban bármikor leiratkozhat az abban található link segítségével. A feliratkozás megerősítése előtt a megadott adatokat nem tároljuk és nem kezeljük.

A Göcseji Múzeum a felhasználói élmény javítására sütiket használ. Az a felhasználó, aki nem ért ezzel egyet, a böngészője beállításaiban kikapcsolhatja ezeket. Ebben az esetben nem tudjuk garantálni az oldalunk teljes funkciójú működését.

Adatkezelő megnevezése

Tárhelyszolgáltató

Hírlevél szolgáltató:

  • Webhely: https://mailchimp.com
  • Cégnév: The Rocket Science Group, LLC
  • Székhely: 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA
  • Adatfeldolgozási technológia: információs rendszerrel

Hírlevél feliratkozási feltételek

A https://gocsejimuzeum.hu és https://gocsejiskanzen.hu weboldalakon kezdeményezett feliratkozás jelen feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti. A hírlevél feliratkozással az érintett kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldaltól elektronikus levelet fogadjon, amelyek programajánlókat, meghívókat, kulturális híreket, beszámolókat tartalmazhatnak.

A kezelt adatok köre és az adatkezelés célja

Feliratkozáskor a következő adatokat kérjük el: vezetéknév, keresztnév, email cím. Az email címet kizárólag a https://gocsejimuzeum.hu és a https://gocsejiskanzen.hu weboldalakkal kapcsolatos információk küldésére használjuk.

A hírlevél szolgáltató feliratkozáskor az IP címet és a feliratkozás időpontját is rögzíti.

Az adatkezelés időtartama

Az önkéntes megerősített feliratkozástól az önkéntes leiratkozásáig kezeljük a megadott adatokat.

Az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogai

A tájékoztatás kéréshez, helyesbítéshez, törléshez, tiltakozáshoz való jog. Minden kiküldött levélben található adatmódosítás és leiratkozás link. Az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról, melyeket külön kérelem nélkül, önállóan módosíthat, helyesbíthet. Minden kiküldött levélben található leiratkozás linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül, önállóan törölheti a róla nyilvántartott személyes adatokat.

 

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy a jelen nyilatkozatban foglaltakon túlmenően további kérdése lenne, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a muzeum@zmmi.hu címen.