Siker a KREA-K-TÍV pályázaton | Göcseji Múzeum

Siker a KREA-K-TÍV pályázaton

Az idei Múzeumok Éjszakája program rendezvényszervezőinek pályázatot írt ki KREA-K-TÍV címmel az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen. A pályaműben ismertetni kellett a rendezvény főbb programjait, az elképzeléseket, a szervezői munka főbb pontjait. A júniusi este után pedig fotódokumentációval kellett igazolnunk, hogy a rendezvény sikeresen lezajlott.

A hetek teltek, a kollégák szabadságra mentek, mindenkinek sok élményt adott a nyár. De ma megcsörrent a telefon és egy bájos női hang szívből gratulált a Göcseji Múzeum csapatának, ugyanis a kreatív ötleteiknek köszönhetően megnyertük a fődíjat.
Így vált a speciális helyzetünkből, a hátrányunkból előny. Habár az állandó és időszaki kiállításainkat lebontottuk, mégis sikerült sok érdekes és élménydús programmal megtöltenünk a Múzeumok Éjszakáját. Köszönjük a sok segítséget, a társszervező intézmények lelkes hozzáállását, a fellépők profizmusát, az előadók egyedülálló tájékoztatóit, az újságírók gyakori tudósításait, a barátok ötleteit, a közönség bizalmát.

Egy országos pályázatot megnyerni csakis összefogással lehet. Maradjon ez így a jövőben is!
 

2018.
augusztus
07.

Kapcsolódó tartalom