Tojásíró workshop | Göcseji Múzeum

Tojásíró workshop

Rendezvény dátum:
2023. április 05., 16:00 - 18:00

Közeledik a húsvét, amikor sokan tavaszi színekbe öltöztetik az otthonukat, előkerülnek a családi süteményreceptek és a dekorációs kellékek. Viszont nincs is annál jobb érzés, amikor mi magunk készíthetjük el a hímes tojást! A Göcseji Múzeumban sok szeretettel várjuk azokat a felnőtteket és kamaszkorú fiatalokat, akik szeretnének maguknak egy kis én-időt szentelni, akik elég vállalkozókedvűek ahhoz, hogy valami igazán izgalmas technikát megtanuljanak. A kiemelkedő kézügyesség egyáltalán nem feltétel, elég az, ha valaki szeret ügyeskedni, és kedveli a kézműves tárgyakat.

Dömötör Andrea hímestojásfestő népi iparművész megtanítja az érdeklődőket az alapfogásokra, mi az íróka, hogyan kell azt használni, milyen színekhez jó nyúlni, hogy a hímestojás igazán szemet gyönyörködtető legyen. A fantázia is szárnyalhat, hiszen motívumokat is együtt tervezünk, de a meglévő, elődeink által használt formavilágból is lehet ihletet meríteni.

Várjuk Önöket nagy szeretettel 2023. április 5-én, szerdán 16.00-18.00 óra között tojásíró workshopunkra. Belépődíj: 3.000 Ft

Online jegyvásárlás: https://program.gocsejimuzeum.hu/programok/tojasiro-workshop/

Bűvölje el családját és szeretteit saját készítésű hímestojásokkal!