Zalai Múzeum 26. kötetbemutató | Göcseji Múzeum

Zalai Múzeum 26. kötetbemutató

Rendezvény dátum:
2023. március 01., 16:00 - 17:00

A Göcseji Múzeum a Zalai Múzeum sorozat 26. kötetét ajánlja az érdeklődők figyelmébe. A tanulmánykötet bemutatóját március 1-jén délután tartjuk a Mindszentyneum konferenciatermében szakmai kör előtt, de a múzeumbarát közönségünket is szeretettel várjuk.

A kötet egy tiszteletbeli kiadvány, melyet Dr. Kostyál Lászlónak, a múzeum igazgatójának ajánlanak egykori és jelenlegi kollégák, társintézmények munkatársai, diáktársak és szakmai partnerek. A rendezvényen Velkey Péter, a város kulturális tanácsadója mond köszöntőt. A bemutatót nem megszokott módon tartjuk. Erős Krisztina történész-muzeológus kolléganőnk, a kötet szerkesztője három vendégével beszélget, akik egy-egy tanulmány szerzői is egyben.

Az idei vaskos kötetben huszonkilenc izgalmas írás olvasható, amelyben megtalálhatók történettudományi, művészettörténeti, régészeti és kiállításrendezéssel kapcsolatos írások. A Zalai Múzeum 26. a könyvbemutató után a Göcseji Múzeumban elérhető és megvásárolható.
Várjuk Önöket 2023. március 1-jén, szerdán 16.00 órakor a Mindszentyneum konferenciatermében! (Zalaegerszeg, Batthyány utca 4-6.) 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kattintson ide a regisztrációhoz!