tárlatvezetés | Göcseji Múzeum

Címke: tárlatvezetés

2023. június 11.
Takács Kata a Repertoár kiállításban

Május közepén nyílt meg a Göcseji Múzeumban Zoób Kati divattervező retrospektív kiállítása, a Repertoár - Az ellentétek harmóniája című tárlat. A csodás kollekciók egész nyáron, augusztus 27-ig megtekinthetők.

2023. február 17.

Bálint-napon folytattuk a Múzeumi kerengő-sorozatunk aktuális sétáját, természetesen a szerelem jegyében. Muzeológusaink kiválasztottak a kiállításaink tárlóiban látható, posztamenseken lévő műtárgyak közül néhányat, ami egy-egy szerelmi történetet mesél el.
 

2022. július 21.

Rippl-Rónai Zalaegerszegen - adja hírül több plakát, internetes hirdetmény, sajtómegjelenés a nyár eleje óta. Három hónapon át a zalaegerszegi és a városba látogató közönség csodás időszaki kiállítást tekinthet meg a Göcseji Múzeum időszaki kiállítótermében. De hogy fokozzuk az élményt, időnként tematikus tárlatvezetésekkel is jelentkezünk.

2016. május 12.
Beruházók, kivitelezők és az építőipar más olyan képviselői kaptak meghívást a Göcseji Múzeum legújabb időszaki kiállításába egy tárlatvezetésre, akik egy-egy ilyen kiállítás létrejöttében nagyon fontos szereplők.