Sikeres volt a Jótékonysági Koncert | Göcseji Múzeum

Sikeres volt a Jótékonysági Koncert

Közel 50 ezer forinttal gyarapodott a Czobor-hagyatékra való a gyűjtés vasárnapi állomásán. Május 31-én a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem adott otthont a Göcseji Múzeum által szervezett jótékonysági koncertnek, amelyen a Gála Társastáncklub Egyesület, a Canterina kamarakórus, a Liszt Kórus, ifj. Horváth Károly, a Népművészet Ifjú Mestere, Farkas Alexandra, Hertelendy Attila színművész, Csalló Gergely, Lukács Sándor előadóművész, Horváth Tibor gitárművész valamint az Énekmondó együttes lépett fel. A rendkívül hangulatos koncertet a Zalaegerszegi Televízió élőben közvetítette, és a rögzített anyag hamarosan újra műsorra kerül.

Köszönjük a fellépőknek a színvonalas produkciókat; a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremnek a helyszínt és a kollégák készségességét; a Zalaegerszegi Televíziónak a közvetítést és azt, hogy híradásaikkal folyamatosan segítik munkánkat; és köszönjük azoknak a részvételt, akik megtiszteltek bennünket és a gyűjtést azzal, hogy ellátogattak a koncertre.

A hagyaték 1,65 milliós vételi árából jelenleg 1,4 millió áll rendelkezésre a múzeum elkülönített számláján: köszönjük mindenkinek, aki közelebb visz a célhoz akár anyagi, akár egyéb segítséggel!

2015.
június
02.

Címkék