Költözés előtt | Göcseji Múzeum

Költözés előtt

Rendezvény dátum:
2021. szeptember 18., 13:00 - 16:00

Költözés előtt. Ez a címe annak a programnak, amivel a Göcseji Múzeum munkatársai a Kulturális Örökség Napjai eseménysorozatra készülnek. A múzeum épülete már két éve egy külső-belső átalakításon, renováláson esik át. Óriási öröm a számunkra, hogy a munkálatok befejezése után első ízben mutathatjuk meg a közönségnek a felújított belső tereket, igaz, még műtárgyak és kiállítások nélkül. De pontosan ez adja a séták egyediségét, hiszen „most vagy soha” életérzéssel azokra a helyekre is beleshetnek a látogatók, ahová a múzeum megnyitása után nem lehetséges.

Szeptember 18-án négy alkalommal vezetett sétán vehetnek részt az érdeklődők. Megtekinthetik az épület újjávarázsolt pincehelyiségét, a leendő állandó kiállítások termeit, a felújított kovácsoltvas lépcsőkorlátot, az átalakított időszaki kiállítótermet, a modern világítástechnikát, a tetőtéri irodahelyiségeket. Mivel mind a négy sétát más-más munkatárs vezeti, a 13.00, 14.00, 15.00 és 16.00 órakor kezdődő program más útvonalat és tematikát ígér.

Találkozzunk a Göcseji Múzeum déli oldalán, a vármakett mellett, a Mindszenty téren! 13.00 órakor Dr. Kostyál László múzeumigazgató, 14.00 órakor Havasi Bálint múzeumigazgató-helyettes, 15.00 órakor Megyeri Anna történész és 16.00 órakor Horváth Imre restaurátor vezeti a sétát. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztrációt lezártuk, az időpontok beteltek.

Regisztrációs űrlap "Költözés előtt"

Kapcsolódó tartalmak

A Göcseji Múzeum épülete a felújítás közben
A Göcseji Múzeum folyosója a felújítás közben
A Göcseji Múzeum lépcsője a felújítás közben
A Göcseji Múzeum lépcsője a felújítás közben
A Göcseji Múzeum Németh János kiállításának bejárata a felújítás közben
A Göcseji Múzeum tetőtere a felújítás közben
A Göcseji Múzeum állandó kiállításának helye a felújítás közben
A Göcseji Múzeum Németh János kiállítótere a felújítás közben
A Göcseji Múzeum pincéje a felújítás közben