felújítás | Göcseji Múzeum

Címke: felújítás

2022. március 22.

A hétvégén készre jelentették a Göcseji Múzeum épületének felújítását. A 2019-ben kezdődött munkálatok részeként teljes homlokzatfelújítás zajlott, kicserélték a nyílászárókat, szigeteltek, a gépészetet megújították, kijavították a tetőt, felújították a kiállítási helyiségeket, megteremtve új tárlatok létrehozásának a lehetőségét is. 

2021. szeptember 21.

A Göcseji Múzeumot már három éve csak messziről, az utcafrontól figyeltük. Külső-belső átalakításon, teljes körű felújításon esett át az elmúlt két évben.

2021. január 18.

Teljes homlokzatfelújítás, tetőjavítás, nyílászárócsere, szigetelési és gépészeti munkálatok. Többek között ezekből az elemekből áll a „Göcseji Múzeum felújítása és kiállítótereinek fejlesztése” című projekt, amelyre összesen 1,85 milliárd forintot költhet a tulajdonos.

2020. december 10.
A múzeum díszítőelemei restaurálás előtt és közben.

Véget ért a felújítás alatt álló Göcseji Múzeum épületdíszeinek a restaurálása. Nyár óta hat-hét fős stáb dolgozott azon, hogy a korabeli elemek újra a régi fényükben pompázzanak.

2019. október 10.

Projektnyitó rendezvényre és támogatói nyilatkozat aláírására érkezett Zalaegerszegre Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Göcseji Múzeumba.

2019. február 06.

A Göcseji Múzeum a közelgő intézményi felújítás miatt tavaly novemberben bezárt. A téli hónapok során az ideiglenes épületben berendezkedtünk, a szakmai munkát folytatjuk, ahogy erről nemrég a Pillanatképek című szimpóziumon beszámoltunk.

2018. szeptember 05.

Ezúton tájékoztatjuk a közönséget, hogy Németh János keramikusművész állandó kiállítása INGYENESEN látogatható szeptember 7-ig, ezután a múzeum az intézményfelújítást megelőző költözés miatt bezár. Várjuk Önöket szerdán, csütörtökön és pénteken 9.00-17.00 óra között a Göcseji Múzeumban.