időszaki kiállítás | Göcseji Múzeum

Címke: időszaki kiállítás

2023. szeptember 27.
Myroslaw Rymar plakátjai

Kedveljük a plakátokat. A jó plakát lényegre törő, markáns, szókimondó, kreativitást tükröző, olykor nyers, de kedveli a humort. 

2023. május 20.
Zoób Kati kiállításának megnyitója a Göcseji Múzeumban

Zoób Kati divattervező Repertoár - Az ellentétek harmóniája című kiállítása nyílt meg minap a Göcseji Múzeum időszaki kiállítótermében. A közel harminc éves életpályát bemutató tárlatot már nagyon várta a zalaegerszegi közönség.

2022. október 29.

Kellemes és jó hangulatú kiállításmegnyitón vett részt az, aki minap ellátogatott a Göcseji Múzeum időszaki kiállítótermébe a Protokoll és diplomácia című tárlat kezdőnapján.

2022. június 28.

A Göcseji Múzeumban hamarosan nyíló időszaki kiállítás Rippl-Rónai József, a 19-20. század fordulójának egyik legnagyobb hatású, nemzetközi szinten is jegyzett festőóriásának művészetét mutatja be. A tárlat anyaga a somogyi megyeszékhelyről érkezik Zalaegerszegre.

2019. november 08.

Krosno - Zalaegerszeg lengyelországi testvérvárosa - kétévente ad otthont annak a textilművészeti bemutatónak, ami rendre a zalai megyeszékhelyre is ellátogat, köszönhetően a Göcseji Múzeum és a Krosnói Kézműves Múzeum lassan húsz éve tartó szakmai kapcsolatának.

2019. szeptember 12.

A Göcseji Múzeum A körárkoktól a kőfalakig című régészeti tárlata a Tatabányai Múzeumba költözött. A látványos kiállítás az elmúlt évek során feltárt zalai régészeti emlékeket szemlézi modern feldolgozásban. A Kr. e.

2019. február 13.

A Göcseji Múzeum A körárkoktól a kőfalakig című régészeti tárlata Nagykanizsára, a Thúry György Múzeumba költözött. A látványos kiállítás az elmúlt évek során feltárt zalai régészeti emlékeket szemlézi modern feldolgozásban. A Kr. e.

2018. október 08.

A Göcseji Múzeum A körárkoktól a kőfalakig című régészeti tárlata Keszthelyre, a Balatoni Múzeumba költözött. A látványos kiállítás az elmúlt évek során feltárt zalai régészeti emlékeket szemlézi modern feldolgozásban. A Kr. e.

2017. december 19.

Vasárnap este miután köszöntöttük a Magyar Nemzeti Múzeum A SEUSO-KINCS című vándorkiállítása zalaegerszegi állomásának húszezredik látogatóját, érdes hangra lett figyelmes a közönség. Ott állt a kiállítóteremben Seuso vagy csak a szemünk káprázott?

2017. december 18.

Vasárnap este hét óra előtt a Zrínyi gimnázium diákja, Tóth Gabriella és barátja léptek be a múzeumba, hogy megtekintsék a Seuso-kincseket.

2017. december 14.

A tizenötezredik látogató a zalaegerszegi Geiger Józsefné, aki a férjével és a sógornőjével érkezett csütörtök reggel a Magyar Nemzeti Múzeum A SEUSO-KINCS című vándorkiállítására.

2017. december 11.

A Magyar Nemzeti Múzeum A SEUSO-KINCS című vándorkiállításának zalaegerszegi tárlatára rengetegen kíváncsiak. A múlt hét kedden megnyílt tárlatot már több mint tízezren tekintették meg.